Verboden verlangens volgen


Net heb ik een fantastisch gesprek gehad met iemand die ik coach in mijn programma ‘The Edge’ (daarin help ik mensen om meer naar hun verlangens te luisteren). 

We hadden het erover dat je weleens ‘verboden’ verlangens kunt hebben buiten je relatie om, maar wanneer je daarover een gesprek aan wilt gaan met je partner, de deur soms snel wordt dichtgegooid.

Herkenbaar? Voor mij wel.

Ik merk vaak dat mensen bang zijn om hun diepste verlangens te bespreken met hun partner wanneer hetgene wat ze willen buiten de norm van onze samenleving valt. Voor mij zou het alleen echt een nachtmerrie zijn om 80 jaar met iemand samen te zijn zonder die verlangens te mogen uiten en volgen.

In aflevering #153 van de Perfectionismepodcast leg ik uit hoe je ál je verlangens bespreekbaar kunt maken met je partner en waarom dit zo belangrijk is.

Welk verlangen heb jij waarvoor je niet helemaal durft uit te komen, omdat je bang bent dat je partner of omgeving er negatief op zal reageren? Ik ben benieuwd, je mag het me altijd laten weten. Juist ook als jouw verlangen misschien niet zo ‘netjes’ is, vier ik het graag met je mee!

Veel liefs,

Evelien

P.S.: Ben je benieuwd hoe ik je verder zou kunnen helpen?

  1. 👩‍💻 Volg de gratis Masterclass ‘HSP & Perfectionisme’
  2. 📖 Lees het boek ‘Goed Genoeg – 50 tips om je perfectionisme los te laten’
  3. ⭐ Doe mee aan Goed Genoeg, hét online programma voor perfectionisten die relaxter & gelukkiger willen worden

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *