Alleentijd in een relatie


Laatst kreeg ik een DM op instagram met de vraag hoe je balans kunt houden tussen tijd met je partner en alleen zijn. En dat geldt natuurlijk voor meer situaties, bijvoorbeeld leven met je gezin of huisgenoten. 

Ik heb altijd al relatief veel tijd voor mezelf nodig gehad, en in deze nieuwe aflevering vertel ik je daar meer over. Want ik heb makkelijk praten als alleenwonende. Maar hoe kun je tijd voor jezelf maken met anderen om je heen?

Heel veel luisterplezier. Wat ga jij doen op een date met jezelf? Let me know, vind ik heel leuk om te lezen!

Liefs, 

Evelien

P.S.: Ben je benieuwd hoe ik je verder zou kunnen helpen?

  1. 👩‍💻 Volg de gratis Masterclass ‘HSP & Perfectionisme’
  2. 📖 Lees het boek ‘Goed Genoeg – 50 tips om je perfectionisme los te laten’
  3. ⭐ Doe mee aan Goed Genoeg, hét online programma voor perfectionisten die relaxter & gelukkiger willen worden

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *