Evelien in de media


Docu 'Imperfect' door Suzanne Vink

In deze 19 minuten durende docu laat Suzanne haar eigen worsteling met perfectionisme zien. Ik word geinterviewd als de expert op dit onderwerp. Ik vind het een prachtig en ontroerend verhaal geworden, met veel herkenbaarheid voor perfectionisten. Absoluut een kijktip dus!

Listen to "32. Gesprek met Evelien Bijl over het loslaten van perfectionisme" on Spreaker.

Interview door Maarten Vogelaar

In de podcast van Maarten Vogelaar gaat het over hoe je met 100% zelfvertrouwen en knetterende liefde vol in het leven kan staan. Hier interviewt Maarten Vogelaar mij over hoe je je perfectionisme kunt loslaten. We hebben het over mijn boek en mijn persoonlijke 'reis' over het loslaten van mijn perfectionisme. Veel luisterplezier!

Leven Zonder Stress

Ik voelde me super vereerd toen Patrick Kicken me uitnodigde voor zijn podcast 'Leven Zonder Stress', want hij stond al een tijd op mijn lijstje 🙂 Dit is één van de best beluisterde podcasts over persoonlijke ontwikkeling, dus supercool dat ik daar te gast mocht zijn! Het is een super openhartig gesprek geworden waarin Patrick ook goed doorvraagt naar mij en mijn jeugd... Enjoy!

Interview door Ninke van der Leck

Wat een eer om door Ninke van der Leck geïnterviewd te zijn! Ninke is één van mijn grote inspiraties als het gaat 'Big business with ease': het opbouwen van een succesvol bedrijf op een heel relaxte manier. Haar podcast staat regelmatig op nr 1 van alle Nederlandse businesspodcasts. Dus ik had echt even zo'n 'knijp me, want ik droom'-momentje toen dit gesprek was afgelopen. Veel luisterplezier!

a

Interview door Maike van Meulen

Maike is trainer, spreker en auteur van het boek 'In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken'. In dit interview vraagt ze me hoe we om kunnen gaan met lastige tijden. Ik deel een verhaal over een confronterend moment in mijn relatie dat ik eigenlijk niet van plan was te delen... Duur: 11 minuten.

Interview door Eric de Jong voor de Zin in je leven-podcast

Dit was een openhartig gesprek met Eric, die zijn podcast is begonnen vanuit een diepe persoonlijke reden (het overlijden van zijn broer). Wat ik zo mooi vond, is dat Eric tijdens het gesprek verschillende eye openers had over zijn eigen perfectionisme. En hoe open hij daarover deelt. Veel luisterplezier! Duur: 1 uur en 14 minuten.