Evelien in de media


Docu 'Imperfect' door Suzanne Vink

In deze 19 minuten durende docu laat Suzanne haar eigen worsteling met perfectionisme zien. Ik word geinterviewd als de expert op dit onderwerp. Ik vind het een prachtig en ontroerend verhaal geworden, met veel herkenbaarheid voor perfectionisten. Absoluut een kijktip dus!

Interview door Ninke van der Leck

Wat een eer om door Ninke van der Leck geïnterviewd te zijn! Ninke is één van mijn grote inspiraties als het gaat 'Big business with ease': het opbouwen van een succesvol bedrijf op een heel relaxte manier. Haar podcast staat regelmatig op nr 1 van alle Nederlandse businesspodcasts. Dus ik had echt even zo'n 'knijp me, want ik droom'-momentje toen dit gesprek was afgelopen. Veel luisterplezier!

a

Interview door Maike van Meulen

Maike is trainer, spreker en auteur van het boek 'In 10 stappen evolutionair je doelen bereiken'. In dit interview vraagt ze me hoe we om kunnen gaan met lastige tijden. Ik deel een verhaal over een confronterend moment in mijn relatie dat ik eigenlijk niet van plan was te delen... Duur: 11 minuten.

Interview door Eric de Jong voor de Zin in je leven-podcast

Dit was een openhartig gesprek met Eric, die zijn podcast is begonnen vanuit een diepe persoonlijke reden (het overlijden van zijn broer). Wat ik zo mooi vond, is dat Eric tijdens het gesprek verschillende eye openers had over zijn eigen perfectionisme. En hoe open hij daarover deelt. Veel luisterplezier! Duur: 1 uur en 14 minuten.