Geen zin in seks als perfectionist… Zo ga ik hiermee om


Gister nam ik een spontane video op naar aanleiding van de docu van Lize Korpershoek, Mijn seks is stuk (te vinden op YouTube).

Hierin vertelde ik openhartig over een onderwerp wat toch nog wel lastig is om in het openbaar over te praten: geen zin hebben in seks. Je ziet me in mijn badjas op de bank, geen make up. Lekker naturel 🙂

Ik heb hier zelf jarenlang mee geworsteld in elke (langere) relatie die ik had. En ik zie heel veel perfectionisten hiermee strugglen. Het idee hebben dat er iets mis met je is, omdat je niet ‘gewoon’ veel verlangen naar seks hebt.

Ik plaatste de video op Instagram en keek er verder niet meer naar. Tot ik vanochtend zag dat ik megaveel dm’s had van vrouwen die me wilden laten weten dat ze dit zo herkenden. Dat ze blij waren met de documentaire van Lize en met mijn video, omdat ze hadden gedacht dat er iets mis met ze was. Dat ze de enige waren.

Daarom heb ik besloten de video ook op deze manier met je te delen:

Ik hoor graag of dit een thema is dat je herkent!

Veel liefs,
Evelien

P.S.: In de video vertel ik dat mijn nummer 1 tip is om hulp te zoeken bij het loslaten van je perfectionisme. Ik noem ook mijn programma, Goed Genoeg.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *