De nummer 1 tip voor minder stress in de ochtend


Als jij je dagen vaak gejaagd begint, met een boterham in je mond, je telefoon en je fietssleutels in je hand en in gedachten al helemaal op je werk, dan is deze video voor jou.

Boy, ik weet hoe stressvol ochtenden kunnen zijn. Een paar jaar geleden zag een standaard ochtend er bij mij als volgt uit: vanaf het moment dat ik wakker werd, gingen AL mijn gedachten direct naar wat ik allemaal moest doen die dag. Naar de dingen die ik vooral niet moest vergeten en naar alles wat er allemaal mis zou kunnen gaan op mijn werk.

Lekker relaxt begin! 😉 

Het gevolg hiervan was dat ik als een gek ging rennen om maar het idee te hebben dat ik nuttig bezig was. En om te voorkomen dat ik achter de feiten aanliep. “Snel even brood smeren”, “Snel even douchen”, “Opschieten met aankleden”, “Hup de deur uit!”, “Ik mag de trein echt niet missen!”.

Ondertussen keek ik vaak op mijn telefoon om te checken of er nog belangrijke e-mails of berichtjes waren die ik absoluut MOEST lezen voor ik aan de dag begon.

Herkenbaar? Als ik daar nu aan terugdenk, zie ik hoe ontzettend arelaxed ik daarvan werd. En nu vind ik het zo logisch dat ik me zo voelde, en is het zó simpel om te zien wat ik ‘fout’ deed.

Maar destijds vond ik dat heel ingewikkeld en snapte ik maar niet waarom het me niet lukte om een beetje relaxt aan de dag te beginnen.

Bekijk de video (hij heeft ondertiteling zodat je hem ook onderweg kunt bekijken) voor mijn allerbeste tip om relaxter aan je dag te beginnen.

Als je de video hebt bekeken, vind ik het tof om van je te horen:

  • Hoe ga je deze tip morgen toepassen?
  • Wat is jouw beste manier om met minder stress aan je dag te beginnen?

Veel succes!

Liefs, Evelien

En ken je nog iemand die ook wat kan hebben aan deze tip(s)? Deel dit bericht dan via de knoppen hieronder 🙂 Alvast hartelijk bedankt!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *