Daten zonder perfectionisme – voorkom deze 5 valkuilen


Zoals je misschien weet heb ik sinds kort een nieuwe relatie, maar hiervoor heb ik heel wat gedate. Zelf had ik hierin over het algemeen best wel een relaxte houding, maar ik merkte wanneer ik andere single mensen sprak, dat er bij hen best veel druk lag op het daten. 

Natuurlijk wil je dat je date jou ook leuk vindt, maar als je hier zoveel druk op legt voor jezelf, kan je dan wel helemaal jezelf zijn tijdens de date?

In aflevering #155 van de Perfectionismepodcast bespreek ik 5 valkuilen als het gaat om daten met perfectionisme en deel ik mijn beste datingtips. Ook vertel ik wat je kunt doen wanneer anderen zeggen dat jij en je partner zo goed bij elkaar passen, maar het voor jou toch anders voelt.

Laat me in een DM op Instagram weten of je jezelf herkent in de valkuilen die ik hier bespreek. Ik hoop dat mijn tips je kunnen helpen om relaxter op date te gaan!

Veel liefs,

Evelien

P.S.: Ben je benieuwd hoe ik je verder zou kunnen helpen?

  1. 👩‍💻 Volg de gratis Masterclass ‘HSP & Perfectionisme’
  2. 📖 Lees het boek ‘Goed Genoeg – 50 tips om je perfectionisme los te laten’
  3. ⭐ Doe mee aan Goed Genoeg, hét online programma voor perfectionisten die relaxter & gelukkiger willen worden

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *