Stoppen met uitstellen: Lianne Keemink


Soms kom je mensen tegen van wie je denkt: ‘damn, she reminds me of me!’ 

Lianne Keemink is zo iemand: afgestudeerd psycholoog (ben ik ook) en eerlijk & ballsy (vind ik mezelf ook wel).  Daarnaast is ze auteur van de boeken Je moet (bijna) niks en Dingen anders doen.

Naar aanleiding van haar nieuwste boek ‘Je kan het (doen)’ kreeg ik een mailtje van iemand van haar persbureau met de vraag of dit niet interessant zou zijn voor deze podcast. Ik ben toen haar boek gaan lezen en ik ben er echt super enthousiast over!

Ik nodigde Lianne uit voor de podcast, en het werd een megaleuk én waardevol gesprek! (Vind ik in elk geval, laat even weten wat jij ervan vindt!)

We praten over hoe je alle ideeën die je in je hoofd hebt tot uiting kunt laten komen wanneer je normaal vaak te bang bent om te beginnen! Ook vertelt Lianne waar dit uitstellen nou vandaan komt en welke kleine stappen je kunt ondernemen om minder uit te stellen.

In aflevering #165 van de Perfectionismepodcast kun je ons gesprek beluisteren.

Ik wens je heel veel luisterplezier! En mocht je nou iemand weten die misschien ook wel moeite heeft met uitstellen, stuur deze podcast gerust aan diegene door!

Heel veel liefs,

Evelien

P.S.: Doe mee aan de laatste ronde van Goed Genoeg, hét online programma voor perfectionisten die relaxter & gelukkiger willen worden

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *