Yvonne Bouma over dealen met kritiek vanuit je omgeving op je liefdesleven


Ik deelde laatst op Instagram een verhaal dat ik een leuke podcast had geluisterd over Angela Groothuizen (het was de podcast ‘Dit komt nooit meer goed’, sowieso een aanrader!). Angela was super open over het feit dat ze op haar 62e nog op Tinder was gegaan en meerdere bedpartners had. Heel inspirerend, want hoe vaak horen en zien we dat soort verhalen van vrouwen boven de 40?

Ik  kreeg als reactie hierop een berichtje van Yvonne Bouma. 

Yvonne is leiderschapscoach en coacht vrouwen van 45+ in het creëren van meer rust, zelfverzekerdheid en leven zonder het verleden.

Yvonne wil net als ik het patroon van ‘de hokjesgeest’ doorbreken. Want waarom hebben eigenlijk zoveel mensen een mening wanneer je gaat daten, al helemaal wanneer het via online platformen als Tinder is?

Ook ziet Yvonne veel perfectionisme terugkomen als het gaat om aan jezelf werken. Mindset speelt hierin een grote rol.

Yvonne en ik zijn in gesprek gegaan, hierin praten we over het dealen met mensen die er wat van vinden wanneer je na een break-up weer gaat daten, hoe Yvonne perfectionisme terugziet wanneer vrouwen aan zichzelf willen werken én we hebben het over de juiste mindset wanneer je jezelf wilt ontwikkelen.

In aflevering #164 van de Perfectionismepodcast kun je ons gesprek beluisteren.

Hopelijk heb jij wat aan dit gesprek, ik zou het ook heel leuk vinden als je mij laat weten wat je hieruit meeneemt.

Veel liefs,

Evelien

P.S.: Doe mee aan de laatste ronde van Goed Genoeg, hét online programma voor perfectionisten die relaxter & gelukkiger willen worden

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *