Eerlijke update over mijn digitale detox


In een eerdere podcast vertelde ik al dat ik een ‘digitale detox’ deed. Een tijd lang heb ik geen smartphone gebruikt en daar was ik heel tevreden mee.

Maar ik vind het belangrijk om heel eerlijk tegen je te zijn, ook wanneer dingen weer veranderen.

In mijn nieuwe podcast geef ik je daarom een update over mijn digitale detox, inclusief alle imperfecties en aanpassingen die ik heb gedaan (mijn smartphone is weer terug… Maar wel anders dan vroeger).

Je vindt de podcast hier:

Ben jij tevreden met jouw digitale leven? Leuk als je me dat laat weten in een reactie hieronder!

Veel luisterplezier!

Liefs,

Evelien

P.S.: Omg, ik heb het manuscript voor mijn boek ingeleverd! Wil je weten waar het over gaat en wat de verwachte publicatiedatum is? Luister dan naar deze podcast die ik een paar weken geleden insprak.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *