Interview met Patrick Kicken: perfectionisme loslaten als bekende DJ


Ik luister niet vaak naar de radio, maar als ik dat doe, vind ik DJ’s altijd behoorlijk opgewekt overkomen. Soms lijkt het net alsof ze altijd in een goede bui zijn, ongeacht het tijdstip waarop ze uitzenden. Maar is dat ook wel echt zo? In zijn boek “Leven Zonder Stress: Een nuchtere gids voor geluk”, vertelt Patrick Kicken over zijn ervaring als bekende DJ en hoe hij tot twee keer toe in een burn-out is beland. 

Samen met hem bespreek ik in dit interview hoe dat voor hem was. 

Hopelijk steekt dit interview je een hart onder je riem. Het laat volgens mij heel mooi zien dat iedereen tegen deze dingen aan kan lopen, én dat het gelukkig ook mogelijk is om hier beter uit te komen.

Je vindt de podcast hier:

Heel veel luisterplezier!

Liefs,

Evelien

P.S.: Omg, ik heb het manuscript voor mijn boek ingeleverd! Wil je weten waar het over gaat en wat de verwachte publicatiedatum is? Luister dan naar deze podcast die ik een paar weken geleden insprak.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *