Zo simpel kan het dus zijn om weer gelukkig te worden


De titel van deze podcast klinkt misschien een beetje dramatisch. En dat is het ook eigenlijk wel 😉

Maar even zonder dollen: ik ben er laatst achter gekomen dat ik best wel snel vergeet hoe ik me echt voelde een paar weken geleden. Ik zit momenteel lekker in mijn vel en vanuit zo’n bui kan ik het gevoel hebben dat dat vrijwel altijd zo geweest is.

(Andersom is het ook zo trouwens: wanneer ik me niet lekker voel, kan ik ook weleens denken dat dat altijd zo zal zijn)

De reden dat ik doorkreeg dat dit niet klopt, is dat ik een opdracht kreeg (vanuit een boek dat ik las) om 8/9 weken terug te lezen in mijn dagboek.

En my god: ik kwam ineens best wel wat sombere gevoelens van begin dit jaar tegen. In mijn vorige podcast deelde ik ook al wat over deze periode, met name over de onzekerheden/angsten die toen sterk speelden.

Om het even te relativeren: ik was heus niet diep, head-over-heels ongelukkig. Maar er is wel een enorm verschil tussen hoeveel geluk ik toen ervoer, en hoeveel ik dat nu weer doe. En dat komt voor een groot deel door 1 belangrijk ding…

Daar gaat deze podcast over. Misschien interessant voor jou als je dat gevoel herkent van een sleur/somberheid/niet zoveel ‘sjeu’ in je leven:

Heel veel luisterplezier!

Liefs,

Evelien

P.S.: Vanaf 15 april gaan mijn tarieven omhoog. De investering voor het V.I.P.-coachtraject voor perfectionisten wordt dan €1997 i.p.v. €1497. Dus mocht je al een tijdje nadenken over een volgende stap, dan is het slim me nu even te mailen om te kijken of dit traject wat voor jou kan zijn 🙂

 

Deel dit bericht :)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *