Zelftest: heb jij last van perfectionisme over je lichaam? 7 checkvragen


In de vorige podcast had ik het al over perfectionisme over je lichaam. Maar hoe weet je nu of jij hier last van hebt?

In deze aflevering deel ik 7 checkvragen met je waarmee jij zelf kunt testen of perfectionisme een rol speelt in jouw lichaamsbeeld. Het zijn per thema steeds 2 stellingen, waarbij jij bepaalt waar je nu staat.

Denk aan thema’s als:
‘Hoe ik eruitzie, bepaalt voor een groot deel mijn eigenwaarde’ (op een schaal van 1-10, eens of oneens?)

En

‘Als ik een keer iets ‘ongezonds’ eet, kan ik daar volledig van genieten’ (op een schaal van 1-10, eens of oneens?)

Ik deel in deze podcast, naast de 7 checkvragen, ook mijn eigen worstelingen met dit thema én ik geef al wat eerste tips hoe je ermee om kunt gaan.

Luister de podcast hier:

Liefs,

Evelien

P.S.: Wil je de volledige checklist graag op papier? Je ontvangt hem wanneer je je aanmeldt voor de gratis masterclass ‘Perfectionisme over je lichaam loslaten’. Die is a.s. zaterdag 19 juni om 10:00. Als je er niet bij kunt zijn (of je weet het nog niet zeker), meld je dan toch even aan. Wie weet stuur ik na afloop een replay!

Ik vind het tof om je ingevulde checklist te zien, dus deel die met me als jij dat ook leuk vindt 🙂

P.P.S.: Foto door Rachel Kirsten

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *