Yoga nidra-sessie voor perfectionisten


Sommige dagen ben ik helemaal overprikkeld. Dan ben ik doodop en heb ik nergens zin in. 

Herkenbaar? Dan heb ik iets tofs voor je...

Een paar maanden geleden leerde ik Yoga Nidra kennen via het online platform van Biddy Messchaert. Dit is een vorm van yoga waarbij je lichaam bijna in slaap valt, maar je geest nog actief blijft. Vet relaxt dus!

Ik herinner me nog goed dat ik op een zondag een hele intensieve dag met een paar andere vrouwen had gepland, maar ik had super slecht geslapen en werd helemaal verrot wakker. Ik vroeg me echt af hoe ik die dag zou overleven. Gelukkig bedacht ik dat ik een Yoga Nidra-sessie kon doen. 45 Minuten later werd ik totaal verfrist weer wakker en kon ik vol energie de dag weer aan. 

Voor mij is dit echt een geheim wapen.

In de podcast van deze week hebben Biddy en ik een kadootje voor je: een speciale Yoga Nidra-sessie van 45 minuten, speciaal voor perfectionisten. (Yesssss!)

Wat heb je nodig?

  • Een rustige plek om even lekker te liggen (bv je bed)
  • Iets om je ogen te bedekken zodat het wat donkerder is (kan ook een sjaal of t-shirt zijn)
  • Een dekentje zodat je lekker warm blijft
  • Een kussentje om je hoofd steun te geven

Je vindt de podcast hieronder (mijn intro duurt 3 minuten en 26 seconden, die kun je ook skippen als je meteen wilt beginnen).

Geniet ervan, lekker even me-timen! 

Liefs,

Evelien

P.S.: Foto door Rachel Kirsten

P.P.S.: Zin in meer Yoga Nidra van Biddy? Ze heeft een hele fijne Nidra-collectie met meer van dit soort relaxsessies in het Engels. Met de code ‘nidraexpert2020’ krijg je 10% korting 🙂 Ik krijg geen geld om dit te promoten, maar ben gewoon enorm fan van Biddy’s werk. 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *