Workshops


Naast één op één-begeleiding in het VIP-coachtraject, geef ik workshops aan studenten en young professionals die te maken hebben met de thema’s perfectionisme en zelfvertrouwen.

Onderstaande onderwerpen geven een idee van mogelijke workshops, maar ik ga met alle liefde met je in gesprek om een passende workshop(reeks) te ontwerpen die helemaal voldoet aan de behoefte van de organisatie en de deelnemers.

Onderwerpen

* Fuck it! Meer balans in werk & privé 

Workshop voor young professionals waarin je leert een betere balans te vinden door de hoge eisen aan jezelf los te laten. Ik deel mijn eigen verhaal van hoe ik tegen een burn-out aanzat in het management traineeship en welke lessen ik hieruit leerde. Ook krijg je hele praktische tools mee om de kritische stem in je hoofd te herkennen en om hier gezonder mee om te gaan.

* Zelfvertrouwen opbouwen tijdens de start van je carrière

Workshop voor (master)studenten of young professionals. Hierin leer je hoe je de overstap van theorie (studie) naar praktijk (werk) kunt maken, ook als je nog vaak aan jezelf twijfelt. Ik deel het nummer 1 misverstand over hoe je zelfvertrouwen opbouwt en je krijgt de beste tips voor het loslaten van je perfectionisme mee naar huis!

* Dream Big

Workshop voor jonge, ambitieuze mensen. Je leert je zelfkritiek los te laten en te achterhalen welke belemmeringen jou in de weg staan om je dromen waar te maken. Aan het eind van de workshop heb je een megaconcreet stappenplan voor de komende 6 maanden op weg naar het leven dat helemaal bij jou past. 

 

Organisaties waar ik deze workshops heb gegeven:

Voor het ontwerpen en geven van de workshops combineer ik mijn zeven jaar ervaring als adviseur op het gebied van organisatieverandering met mijn eigen ervaringen als (ex-)perfectionist en met verhalen en tools uit mijn coachpraktijk.

Omdat de thema’s soms best zwaar kunnen voelen, houd ik ervan de workshops met een luchtige stijl te brengen. En aan het eind gaat elke deelnemer naar huis met concrete acties om direct in de praktijk toe te passen.

 

Tarief

* Vanaf €850,- exclusief btw per workshop

* Is er geen of minder budget beschikbaar, neem dan contact met me op om te overleggen over de mogelijkheden

 

 

* Workshops can be given in English as well.