Winterdip? Had ik ook, dit is wat ik nu doe..


Herken je dit? Zodra de blaadjes van de bomen zijn gevallen en de dagen korter zijn, gaat je humeur down the drain.

Je voelt je sneller moe, misschien een beetje down, of gewoonweg futloos.

Dit heb ik bijna elk jaar wel.

Zo ook dit jaar weer: ik voelde mijn energiepijl langzaam zakken, ik was vaker aan het janken en ik voelde me gewoon een beetje sad.

Mijn eerste reactie was om te zoeken naar een reden waarom ik me zo voelde, was het huis waarin ik woonde misschien niet zo fijn? Liep mijn relatie misschien toch minder lekker dan ik dacht? Ik trok alles in twijfel.

Ik deed een paar dingen die me helpen om me lekkerder te voelen in de winter en ik nam er een podcast over op.

Je luistert de podcast hier:

Veel luisterplezier!

Wat zijn jouw beste tips om te dealen met minder energie in de winter? Laat het me vooral even weten!

Liefs,
Evelien

P.S.: Op 6 maart geef ik om 10:00 een volledig nieuwe gratis online training ‘Minder perfectionisme in je werk’. Heb jij je al aangemeld? Zo niet, dan kan dat via doelgerichtecoaching.nl/werk. (En stuur dit bericht gerust door naar mensen in je omgeving die daar wat aan kunnen hebben!)


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *