Wandelende hoofden opgelet: Hoe ga je van denken naar voelen?


Ik krijg weleens de vraag: “Evelien, je hebt het vaak over dat je meer moet voelen hoe je je voelt, in plaats van dat je alleen maar aan het denken bent. Maar hoe doe ik dat nou eigenlijk?”

Als er iemand weet hoe het is om als wandelend hoofd door het leven te gaan, dan ben ik dat wel. Ik kon me vroeger zo bezighouden met mijn gedachten, dat ik helemaal vergat om te luisteren naar de signalen die mijn lichaam me gaf.

Toen ik eenmaal leerde hoe ik moest luisteren naar mijn eigen lichaam, was dit echt een openbaring. En het klinkt misschien gek of zweverig, maar tegenwoordig gebruik ik mijn lichaam als mijn kompas.

Wil je ook beter leren hoe je van denken naar voelen gaat? In deze podcast geef ik je mijn beste tips.

Luister de podcast hier:

Liefs,

Evelien

P.S.: Waren deze tips super behulpzaam? Vergeet dan vooral niet om het me even te weten via mail of door een review achter te laten op Spotify of Apple Podcasts. Zo help je andere mensen om de Perfectionismepodcast ook te vinden.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *