Waarom routines niet voor iedereen werken


Ik hoor regelmatig influencers praten over hun “ideale ochtend routine”. Denk aan: opstaan om vijf uur ‘s ochtends om nog snel even te mediteren/yoga te doen voordat je je dag begint. Dit zou dan leiden tot een rustiger en gelukkiger leven.

Ook ik heb zelf periodes waarin ik het super fijn vindt om ‘s ochtends eerst even wat te schrijven of om een meditatie te doen, maar toch komt er bij mij altijd een punt dat ik tegenzin begin te voelen. 

Ik voelde me er regelmatig schuldig over, dat ik nooit kon vasthouden aan één vast ochtendritueel. Totdat ik erachter kwam dat routines gewoon niet voor iedereen werken en dat dat oké is.

In deze podcast vertel ik jou waarom routines misschien niet voor jou werken en waarom dit helemaal oké is.

Je vindt de podcast hier:

Wat is jouw vaste ochtendritueel? En ga je daar na deze podcast verandering in brengen? Laat het me vooral weten, ik ben heel benieuwd om het van je te horen!

Alvast veel luisterplezier!

Liefs,

Evelien

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *