Waarom ‘gewoon doen’ slecht advies is. En: wat werkt wel bij spannende dingen?


Holy moly, vandaag komt de 100e podcast live! Dank je wel dat je soms (of altijd!) de tijd neemt om te luisteren. Vet bijzonder hoeveel lieve reacties ik van mensen krijg <3 

Allright, de vraag van vandaag: Wat vind jij nou echt spannend om te doen? Waar krijg jij zweethandjes en knikkende knietjes van?

Iedereen komt op een moment in hun leven wel een keer iets tegen wat een beetje spannend is. 

Ik vond het bijvoorbeeld best wel spannend om te beginnen met mijn rijlessen, maar ondertussen ben ik een paar lessen verder en heb ik zelfs mijn theorie diploma op zak.

Veel mensen zeggen dat je zoiets ‘gewoon moet doen’, maar voor perfectionisten is dit nou juist geen goed advies.

Perfectionisten zijn namelijk al geneigd om veel te streng voor zichzelf te zijn, dus iemand vertellen om het ‘gewoon maar te doen’ is vaak niet zo behulpzaam.

Maar wat kun je dan wel doen wanneer je aan iets spannends wilt beginnen? ? Dat hoor je in deze podcast!

Je luistert hem hier: 

Hoe ga jij deze tips toepassen? Of wat zijn dingen die jij nog heel spannend vindt? Laat het me zeker even weten door te antwoorden op deze mail.

Veel luisterplezier!

Liefs,

Evelien

P.S.: Omdat het de 100e aflevering is, hoor ik heel graag van je: welke aflevering was jouw favoriet? Wat heb je aan de perfectionismepodcast gehad? Heel leuk als je dat wilt delen, bijvoorbeeld in een instastory. Maar het mag ook gewoon door een dm of een mailtje natuurlijk!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *