Voel je je eenzaam?


 

 

 

 

 

 

 

 

Ineens voelde ik de sterke behoefte om m’n laptop dicht te klappen en mijn gevoel met je te delen.

Omdat ik redelijk extravert ben, heb ik veel behoefte aan sociaal contact. En helemaal nu ik single ben, ga ik daar actief naar op zoek. Maar, hoe fijn je je leven ook hebt ingericht, iedereen heeft wel eens een moment van eenzaamheid.

Vaak wordt dit geassocieerd met zwakte.

Hoewel ik dit een aantal jaar geleden misschien ook zou hebben veroordeeld bij mezelf, weet ik nu wat deze momenten mij leren en wat ik kan doen om mezelf te ondersteunen.

In deze nieuwe aflevering #131 van de Perfectionismepodcast kom je erachter hoe ik nu kijk naar die momenten van eenzaamheid en hoe ik ze gebruik als brandstof.

Ik ben nieuwsgierig naar jou, heb jij wel eens last van perfectionisme rondom eenzame gevoelens?

Veel liefs,

Evelien

P.S.: Afgelopen weekend zijn de deuren opengegaan naar The Edge, mijn gloednieuwe programma voor mensen die een F*cking Fantastisch leven willen leiden. De eerste 10 deelnemers krijgen een 1 op 1-coachgesprek en er zijn al 5 kaartjes verkocht 🥳

Neem even een kijkje op de salespage als jij ook het gevoel hebt dat je je eigen verlangens graag serieuzer wilt nemen, maar je merkt dat iets je nog tegenhoudt!

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *