Schuldgevoel als je niet productief genoeg bent?


Dat had verschillende (privé)redenen. 

Long story short: ik was oude patronen aan het loslaten en mezelf aan het herontdekken. Ik had te weinig ruimte in mijn hoofd om veel nieuwe dingen te creëren op werkgebied.

Wat ik zo mooi vind om te merken, is dat ik nu weer in een onwijs fijne focus en productieve modus zit. En dat is voor mij de ultieme bevestiging van het geheim waarin ik geloof als het gaat om productiviteit…

In aflevering #141 van de Perfectionismepodcast deel ik dit geheim met jou, inclusief twee concrete tips om dit meteen toe te passen. 

Evelien Bijl - De Perfectionismecoach · #141 Schuldgevoel als je niet productief genoeg bent?

Heel benieuwd of jij ook weleens schuldgevoel hebt ervaren als je niet productief was!

Zo ja, doe dan gezellig mee aan de Productief zonder Perfectionisme-challenge. We zijn al met meer dan 1200 deelnemers 🥳.

Zo werkt de challenge:

Je krijgt van maandag 14 t/m vrijdag 18 februari iedere dag een mail met een oefening of inzicht om je anders naar productiviteit te laten kijken. 

Op zaterdag 19 februari sluiten we de challenge samen af met een diepgaande masterclass waardoor je ook na de challengeweek ontspannen productief blijft.

Zin om mee te doen? Meld je dan meteen even gratis aan via evelienbijl.nl/productief!

Veel liefs,

Evelien

PS: Ik heb op dit moment 2 toffe vacatures voor studenten openstaan binnen mijn team! Lijkt het jou leuk om ons team een aantal uren in de week te komen versterken? Neem dan een kijkje op doelgerichtecoaching.nl/student!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *