Rijbewijs sneller gehaald dankzij de groeimindset


Holy shit! Dit kwam voor mij uit de lucht vallen.

Ik heb mijn rijbewijs gehaald!

Na een maand vrijwel niet kunnen oefenen (omdat ik in Berlijn was), had ik mijn herexamen. En ik kan je vertellen dat die dag een stuk onaangenamer was geweest, wanneer ik niet de Groeimindset had toegepast.

Waar ik vroeger een onwijs grote druk op mezelf had gelegd, bleef ik nu heel rustig.

In aflevering #132 van de Perfectionismepodcast deel ik de tools met je die mij helpen om in mijn kracht te staan op spannende momenten.

In alle eerlijkheid: ik denk dat deze waardevol voor je gaat zijn. Voel je vrij om ‘m te delen met iemand die binnenkort een spannend moment tegemoet gaat.

Alvast veel luisterplezier!

Liefs,

Evelien

P.S.: Vorige week zijn de deuren opengegaan naar The Edge, mijn gloednieuwe programma voor mensen die een F*cking Fantastisch leven willen leiden. De eerste 10 deelnemers krijgen een 1 op 1-coachgesprek met mij en hiervoor zijn er nog maar een paar plekjes vrij! ⭐ 

Neem een kijkje op de salespage als jij ook het gevoel hebt dat je je eigen verlangens graag serieuzer wilt nemen, maar je merkt dat iets je nog tegenhoudt!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *