Quotes over mij als coach


 • “Fijne coachgesprekken, ik kreeg concrete tips mee waar ik echt wat aan had.”
 • “Jouw coaching was echt een kado!”
 • “Fijn om zo’n wijze en grappige vrouw te kennen!”
 • “Ik ben me sinds de coaching veel meer bewust van het kritische stemmetje in mijn hoofd en het lukt me ook goed om de stem van mijn ‘innerlijke mentor’ in plaats daarvan te horen.”
 • “Je coachte met veel energie en gaf concrete feedback.”
 • “Ik heb me door jou heel erg ondersteund gevoeld.  Het traject was een stok achter de deur om hier echt mee aan de slag te gaan, dat heeft het meest geholpen.”
 • “Wat ik heel prettig vond, is dat je van het positieve uitging. Ik heb jou niet horen zeggen: “Dat doe je verkeerd!” Dat helpt.”
 • ” Jouw coaching had echt een meerwaarde, je hield ons regelmatig een spiegel voor. Ik heb dit als heel positief ervaren.”
 • “Ik heb zeker verandering gemerkt door de coaching. Ik ben mijzelf gaan leren kennen en heel belangrijk, dingen herkennen van mijzelf en daardoor dat ik nu sneller op de rem kan trappen.”
 • “Ik had het gevoel dat je altijd echt goed naar mij luisterde. Ik had altijd het gevoel dat je samen met mij, mijn dingen liet inzien. Waardoor ik mezelf leerde kennen en ook hoe ik daar mee wilde omgaan.  Je ging altijd van mijn standpunt uit. Je drong nooit iets op. Je vroeg vragen op zo een manier waardoor ik ging reflecteren en zelf, mezelf leerde kennen, wat ik wel en niet wilde, wat ik kon doen met de situatie.”
 • “Ik zou anderen zeker aanraden om door Evelien gecoacht te worden. Ten eerste omdat ik denk dat een coach in het algemeen heel waardevol is voor jezelf. Ten tweede omdat ik het vond het heel fijn hoe ze coachte. Voor elk gesprek had ik het idee: “Wat ga ik nu weer vertellen?”  en na afloop had ik meer zekerheid, opluchting en meer inzicht over mezelf.”
 • “Ik heb de coaching als zeer waardevol ervaren. Je krijgt heel veel inzicht in jezelf, je leert zelf kennen en dingen herkennen. Je loopt jezelf niet meer voorbij in de drukte en druk van de maatschappij/werk/vrienden/familie.”

Ga terug naar de “Over mij”-pagina of boek een vrijblijvend coachgesprek.