Ondernemen zonder perfectionisme


Met de volgende vragen help ik regelmatig ondernemers:

  • Zit jij al wekenlang na te denken over de ‘perfecte’ bedrijfsnaam?
  • Maak je je eindeloos zorgen over wat mensen van je zullen vinden als je een video opneemt (terwijl je weet wat voor verschil het voor je business kan maken als je het wél durft)?
  • Werk je veel te hard en vind je het moeilijk jezelf rust te gunnen?
  • Zie je door de vele businessadviezen de bomen niet meer door het bos?
  • Weet je niet hoe je kunt focussen op wat jou zelf plezier geeft en wat voor jou werkt?
  • Vind je het spannend of ingewikkeld om nieuwe klanten te vinden en houd jij helemaal niet van enorm ‘salesy’ verkooppraatjes?
  • Vind je het ondernemerschap weleens eenzaam en zou je het fijn vinden regelmatig te sparren met iemand die écht snapt waar je mee bezig bent?

Wil jij ook leren hoe je kunt ondernemen zonder last te hebben van je perfectionisme?

Meld je dan hieronder aan voor een gratis businessboost coachall en dan bespreken we of er een match is.

De investering voor het ondernemerstraject is per 15 april €1497. Tot die tijd betaal je €997 (prijzen zijn exclusief BTW).

Dit is wat je krijgt:

– Gratis businessboost coachcall waarin je ontdekt wat jou op dit moment tegenhoudt om je bedrijf super relaxed maar met impact te leiden.

8 privé coachgesprekken (via Zoom) van 45 minuten. Waarin we helemaal op jou en je business inzoomen en elke keer de volgende ‘bottleneck’ opsporen die een chill bedrijf & een chill leven in de weg staat. Elk gesprek eindigt met het formuleren van super concrete acties waar je direct mee aan de slag kunt.

– Tussentijds toegang tot mij via e-mail en Whatsapp zodat ik je ook tussen de gesprekken door kan supporten en coachen.

  • Bonus: toegang tot mijn online programma Goed Genoeg, waarin je alle stappen ontdekt om beter om te gaan met je zelfkritiek en om jouw ideale balans te vinden tussen inspanning & ontspanning. Deze bonus blijft voor jou beschikbaar na het traject, waardoor je wanneer je maar wilt een opfrisser kunt nemen 🙂

 

Ja, ik wil graag gebruikmaken van de gratis businessboost coachcall: