Nu


Eerlijk gezegd kom ik uit een wat minder lekkere periode. Zat niet helemaal lekker in mijn vel en vond het begin van de tweede lockdown een heftige tijd. Herkenbaar? Check deze gratis video met tips hiervoor.

Mijn boek over het loslaten van je perfectionisme is qua tekst vrijwel af en wordt – als alles goed gaat- op mijn verjaardag, 27 maart, gelanceerd 🙂 Als je het leuk vindt, kun je je hier aanmelden voor een extra verrassing wanneer het verschijnt. In deze podcastaflevering onthul ik de titel én waar mijn boek over gaat.

Ik heb een supertoffe 3-delige podcastserie opgenomen, getiteld ‘Go for it!’, speciaal voor mensen die dromen hebben op werkgebied die ze nog niet durven volgen. Dus weet jij dat je eigenlijk niet helemaal gelukkig wordt van je huidige werk? Of wil je stiekem ondernemen, maar heb je de stap nog niet durven zetten? Check dan hier gratis aflevering 1.

Verder zijn er wat plannetjes in mijn hoofd aan het borrelen over een programma voor ondernemers. Als je dit interessant vindt, volg me dan even op mijn speciale Instagramaccount voor ondernemers Eef in Business. En vraag ook mijn eBook ‘Ondernemen vanuit Vrijheid’ aan, dan houd ik je op de hoogte! Je mag me ook mailen als je interesse hebt in dit traject: evelien@doelgerichtecoaching.nl.

Liefs,

Evelien

Update: 8 januari 2021