Neem deze podcast niet te serieus


Ik hoor regelmatig dat mensen veel aan mijn podcast hebben, maar ik krijg ook weleens terug dat mensen er onrustig van worden.

Herken jij het gevoel dat wanneer je luistert naar een podcast over zelfontwikkeling je direct iets wilt doen met alle gegeven tips? 

Ook ik merk dat ik soms alles direct wil gaan toepassen, terwijl de tips voor mij misschien helemaal niet op het juiste moment komen. Daarom heb ik mijzelf de toestemming gegeven om dit soort podcasts soms even links te laten liggen.

Tegenwoordig zijn er namelijk zoveel bronnen van informatie over zelfontwikkeling waar we iets mee zouden kunnen doen, dat het soms gewoon net even te veel in één keer is. 

In podcastaflevering #161 van de Perfectionismepodcast leg ik je uit hoe ook jij het gevoel om er direct iets mee te moeten doen los kunt laten.

Laat me ook vooral weten wat jij doet na het beluisteren van deze podcast: blijf je gezellig luisteren of tune je de komende weken misschien even uit?

Liefs,

Evelien

P.S.: Vind jij het weleens lastig om een knoop door te hakken? Op zaterdag 28 mei geef ik een gratis webinar over keuzes maken als perfectionist. Meld je nu aan via www.evelienbijl.nl/keuzes.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *