Minitraining ‘2 belemmerende overtuigingen over relaties die ik bij veel perfectionisten zie’


Hey lieve perfectionist,

Ik nam deze video vorige week op en heb hem net teruggekeken omdat ik ondertiteling toe wilde voegen. Holy shit, ik ben wel erg openhartig hier! Vooral in het tweede deel van de video… Ik geloof niet dat ik ooit eerder over sex heb gepraat in het openbaar. Dat was wel even wennen om terug te zien!

Toch wil ik deze minitraining graag met je delen, als voorproefje voor de gratis online training die ik op 21 en op 26 maart ga geven (in de video zeg ik nog 25 maart, maar dat klopt dus niet). Omdat ik denk dat je er heel veel aan kunt hebben, zeker als je jezelf als perfectionist ziet.

Als jij regelmatig twijfelt aan je relatie óf als je het soms best ingewikkeld vindt om ruimte in je hoofd te maken voor sex/intimiteit, dan is deze video helemaal voor jou bedoeld. (Ook als je single bent maar hier in het verleden tegenaan gelopen bent!)

Nadat je de video bekeken hebt, ben ik erg benieuwd: herken je deze 2 belemmerende overtuigingen? En hoe ga je de tips uit de video toepassen? Leuk als je dat laat weten! (Mag via evelien@doelgerichtecoaching.nl

En mocht je meer van dit soort waardevolle tips en inzichten willen krijgen, schrijf je dan meteen even in voor de online training ‘Hoe laat je perfectionisme in je relatie los? – De 7 belemmerende overtuigingen die een fijne relatie in de weg staan’. Meedoen is helemaal gratis (t.w.v. €19,50).

Klik op de banner hieronder om meer te lezen en kies het moment dat jou het beste uitkomt.

Heel leuk om je dan te zien!

Liefs, Evelien

Deel dit bericht :)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *