Minitraining ‘2 belemmerende overtuigingen over relaties die ik bij veel perfectionisten zie’


Hey lieve perfectionist,

Ik nam deze video vorige week op en heb hem net teruggekeken omdat ik ondertiteling toe wilde voegen. Holy shit, ik ben wel erg openhartig hier! Vooral in het tweede deel van de video… Ik geloof niet dat ik ooit eerder over sex heb gepraat in het openbaar. Dat was wel even wennen om terug te zien!

Toch wil ik deze minitraining graag met je delen. Omdat ik denk dat je er heel veel aan kunt hebben, zeker als je jezelf als perfectionist ziet. (De training waar ik het in de video over heb, is inmiddels helaas al geweest)

Als jij regelmatig twijfelt aan je relatie óf als je het soms best ingewikkeld vindt om ruimte in je hoofd te maken voor sex/intimiteit, dan is deze video helemaal voor jou bedoeld. (Ook als je single bent maar hier in het verleden tegenaan gelopen bent!)

Nadat je de video bekeken hebt, ben ik erg benieuwd: herken je deze 2 belemmerende overtuigingen? En hoe ga je de tips uit de video toepassen? Leuk als je dat laat weten! (Mag via evelien@doelgerichtecoaching.nl

Liefs, Evelien

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *