Minder spullen kopen


Ok, super ironisch. Ik had dus een podcast opgenomen over mijn reis naar minder spullen kopen. Nog geen maand later kreeg ik ineens een werkruimte (midden in het centrum van Leiden, yay!) en nu ben ik als een malle allemaal dingen aan het aanschaffen om het daar gezellig in te richten…  

 

Roze velours slaapbank voor dutjes overdag, anyone? 😉 (Hij is van Maisons du Monde)

Ik twijfelde even of ik deze podcast nog wel zou delen, maar toen bedacht ik: “Fuck it! Hier gaat het nou juist om!” Je hoeft niet perfect om te gaan met je principes.

Dingen die je je voorneemt. Soms kies je bewust even voor ander gedrag, zoals in mijn geval dat ik fijne spullen koop om mijn kantoor in te richten. In de podcast neem ik je mee in mijn reis naar het kopen van minder spullen.

Ik denk dat ‘ie waardevol voor je is als je zelf meer geld over zou willen houden elke maand (was bij mij echt een uitdaging). Ook vertel ik je hoe ik zorg dat ik niet doorsla in perfectionisme op dit gebied (zoals je ziet, lukt dat momenteel aardig ;-)).

Je vindt de podcast hier:

Hoe kies jij of je wel of niet iets wilt aanschaffen? Heb je daar bepaalde richtlijnen bij? Heel benieuwd naar!

Liefs,

Evelien

P.S.: Foto door Prisca Visser.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *