Mijn knappe mannen-fobie


Oké, even eerlijk tussen ons.

Heb jij bepaalde ideeën over jezelf die je tegenhouden om het leven te leiden waar jij echt blij van wordt en dat echt bij jou past?

Twee podcasts geleden vertelde ik over het behalen van mijn rijbewijs met behulp van de Groeimindset. Omdat ik deze mindset tegenwoordig overal op toepas, merk ik dat er zó veel deuren voor me opengaan.

Ik verbaas mezelf er dan ook steeds weer over dat ik zoveel meer kan dan ik mezelf voorhoud. En ik kan me voorstellen dat jij dit herkent.

Daarom heb ik aflevering #134 van de Perfectionismepodcast toegewijd aan de (onterechte) overtuigingen die wij hebben over onszelf. En dan vooral: hoe we dit los kunnen laten.

In mijn geval ging het over het daten van superknappe mannen. Iets waar ik vroeger van dacht dat het niet voor me weggelegd was (daar word ik alleen maar verlegen van!).

Evelien Bijl - De Perfectionismecoach · #134 Mijn knappe mannen-fobie

Ik zou het superleuk vinden als je met me wilt delen of er iets is waarin jij jezelf nog klein houdt. Laat me ook vooral weten hoe jij jezelf in plaats daarvan graag wil zien.

Veel luisterplezier!

Liefs,
Evelien

P.S: Yes! De deuren zijn geopend voor The Edge, mijn gloednieuwe programma voor mensen die een F*cking Fantastisch leven willen leiden. Er zijn nog maar een paar plekjes vrij voor een 1 op 1-coachgesprek met mij!

Neem een kijkje op de salespage als jij ook het gevoel hebt dat je je eigen verlangens graag serieuzer wilt nemen, maar je merkt dat iets je nog tegenhoudt!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *