Law of Attraction: bullshit of werkt het echt?


Je hebt het vast wel eens iemand horen zeggen: met een positieve instelling trek je positiviteit aan en met een negatieve instelling trek je negativiteit aan. Soms gaan mensen nog een stapje verder en hoor je verhalen over mensen die hun droomhuis (/-auto/-partner) hebben aangetrokken, puur door het te visualiseren.

Dit fenomeen wordt ook wel de ‘Law of Attraction’ genoemd en is steeds populairder in de mainstream.

Maar werkt dit ook echt zo voor iedereen? Kan je door aan positieve dingen te denken dit ook daadwerkelijk bereiken?

Of is het totale bullshit? En is het alleen per toeval dat er mensen zijn die dit hebben ervaren?

Misschien is het allemaal niet zo zwart/wit en ligt de waarheid wel meer in het midden.

In deze podcast deel ik met jou wat mijn kijk is op de ‘Law of Attraction’ en hoe ik het zelf heb ervaren. Want om heel eerlijk te zijn, zijn er wel een soort ‘wonderen’ gebeurd in mijn leven, die ik nooit voor mogelijk had gehouden. Maar ik ben het totaal niet eens met de ‘eigen schuld’-mentaliteit die veel LoA-mensen lijken te hebben. Alsof je geen pech of geluk kunt hebben in het leven, maar je alles zelf hebt veroorzaakt. Dat klopt gewoon echt niet.

Daarom deel ik hoe je hier gezond mee om kunt gaan. Luister de podcast hier:

Wat denk jij? Zit er een kern van waarheid in de ‘Law of Attraction’ of is het totale bullshit? Ik ben heel benieuwd! Laat het me vooral weten door te reageren op deze email/door een comment achter te laten.

Alvast veel luisterplezier!

Liefs,
Evelien


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *