Dieke ter Weel: juicy interview over ‘sex’ en ’too much’ zijn als vrouw


Ik was laatst op vakantie in Bali en er gebeurde iets bijzonders. Al even volgde ik Dieke ter Weel op Instagram, zij is een feminine empowerment & embodiment teacher. Als je nu niet direct snapt wat dat is: no worries, ik begreep het eerst ook niet helemaal. Ik vond Dieke vooral cool vanwege haar sexy badpakfoto’s en -video’s.

Ineens zag ik een story van haar voorbijkomen waarin ze in Ubud was. Precies de plek waar ik me ook bevond! 

Ik heb haar meteen een berichtje gestuurd met de vraag of ik haar mocht interviewen voor de podcast en ze zei gelukkig ja!

In ons gesprek legt Dieke uit hoe ze is gekomen waar ze nu is en gaan we samen in op de vragen waarom seksualiteit zo belangrijk is, hoe je emoties je veel kracht kunnen geven waarom we als vrouwen vaak zo bang zijn om ‘too much’ te zijn. Daarnaast spreken we over Dieke haar ervaring met perfectionisme.

Het is echt een tópaflevering geworden waarin Dieke ook nog het bijzondere verhaal vertelt van hoe zij haar soulmate heeft ontmoet…

Heel veel luisterplezier!

Veel liefs,

Evelien

P.S.: Drie manieren hoe je direct aan de slag kunt met het loslaten van je perfectionisme:

  1. 👩‍💻 Volg de gratis Masterclass ‘HSP & Perfectionisme’
  2. 📖 Lees het boek ‘Goed Genoeg – 50 tips om je perfectionisme los te laten’
  3. ⭐ Doe mee aan Goed Genoeg, hét online programma voor perfectionisten die relaxter & gelukkiger willen worden

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *