Jouw kritische rechter – deel 2


Heb je vaak last van allerlei belemmerende gedachten? En voer je soms hele gesprekken in je hoofd, waarbij je wel uit ’twee persoonlijkheden’ lijkt te bestaan? De ene stem positief over het volgen van je dromen/je mogelijkheden en de andere juist naar en gemeen?

Hoor je jezelf weleens denken: ‘dat gaat me nooit lukken’ of ‘ik mag echt geen fouten maken, anders loopt het heel slecht af!’.

In video 1 deelde ik al met je hoe je dat nare stemmetje in je hoofd kunt herkennen als jouw ‘kritische rechter’ en wat de grootste DON’T is wanneer je dit bij jezelf opmerkt. Vandaag deel ik iets nog veel beters met je, namelijk mijn nummer 1 oefening die je helpt om te stem te ontmaskeren.

Dit is een oefening die ik met al mijn cliënten doe en zonder uitzondering levert dit hele bijzondere resultaten op. Veel mensen schrikken van wat er allemaal in hun hoofd omgaat. Maar het mooie is, dat er ook een andere stem aanwezig is in jou, een stem vol compassie en vriendelijkheid. En die kun je ontdekken met deze oefening!

Ken je nog meer mensen die altijd maar kritisch op zichzelf zijn, of dat nou ‘hardop’ is of in hun eigen hoofd? Deel deze video dan met ze! Wie weet help je er iemand mee 🙂 En daarna hoor ik weer graag van jou: hoe ga jij om met die kritische stem? Je kunt je reactie in de besloten Facebookgroep delen.

P.s.: de oefening die ik in de video noem, is alleen nog beschikbaar bij aanmelding voor een gratis coachsessie (laat even weten dat je deze oefening graag zou ontvangen). Klik op de banner hieronder en wie weet heb je geluk!

BewarenBewaren