HSP (hooggevoeligheid) & perfectionisme


  • Voel jij je enorm verantwoordelijk voor hoe anderen zich voelen?
  • Heb jij meer tijd nodig dan anderen om bij te komen van een stressvolle week/drukke werkweek? 
  • Pas jij je vaak aan, omdat je sterk aanvoelt wat de ander nodig heeft? 

Dit zijn kenmerken van hooggevoeligheid. Herken jij je hierin? 

Ik kwam er een tijd geleden achter dat ik ook hooggevoelig ben. 

De kleinste frons op een gezicht van een collega kon ervoor zorgen dat ik dacht dat hij mijn verhaal niet interessant vond. Terwijl dat helemaal niet per se zo was. Maar als HSP’er (hooggevoelig persoon) kun je hele scenario’s in je hoofd halen over wat mensen van je vinden.

In deze podcast neem ik je graag mee in de connectie tussen perfectionisme en hooggevoeligheid. Ook vertel ik hoe hooggevoeligheid bij mij tot uiting kwam en deel ik de tips die mij hebben geholpen om hier fijner mee om te gaan.

Je kunt de podcast hier beluisteren:

Veel luisterplezier!

Oh en misschien had je het al gezien, maar op zaterdag 3 oktober geef ik om 10:00 een  GRATIS online training over HSP (hooggevoeligheid) en perfectionisme

Het wordt echt een van de tofste trainingen die ik ooit gemaakt heb, ben er nu al helemaal enthousiast over!

Heb jij je al ingeschreven? Je kunt je aanmelden via: www.doelgerichtecoaching.nl/hsp

Heel veel liefs,

Evelien


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *