How to feel good enough (Engels interview door Sarah Wallace)


Twee jaar geleden was ik in San Diego bij een event van een van mijn grote voorbeelden (Amy Porterfield, ik denk niet dat je haar kent). Tijdens dit event ontmoette ik Sarah Wallace. 

Een tijdje terug vroeg Sarah mij of ik in haar Facebookgroep wilde praten over perfectionisme. Ze runt namelijk een boekenclub en het boek van deze maand was “Stop Checking your Likes.” Dit boek gaat over hoe je je minder kunt laten beïnvloeden door wat andere mensen van je vinden.

Het gesprek wat daaruit voortvloeide met Sarah was zo tof! Het is dan wel misschien in het Engels, maar ik wilde het toch super graag met je delen, omdat ik denk dat het ook voor jou erg waardevol kan zijn.

Je vindt de podcast hier:

Liefs,

Evelien

P.S.: Foto door Prisca Visser

P.P.S.: Lief als je de podcast wilt supporten! Laat dan een review achter op Spotify of Apple Podcasts. Zo help je andere mensen om de Perfectionismepodcast ook te vinden.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *