Hoe maak ik me minder zorgen om wat anderen van mij vinden?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terwijl ik net heerlijk in de tuin van 'mijn' kantoor zat, bedacht ik hoeveel er in mijn leven veranderd is de afgelopen jaren. Ik werk nog maar 3 dagen per week en mijn bedrijf loopt supergoed. Daardoor is er veel tijd om gave dingen te doen met vrienden, maar ook om te reflecteren.

Mede door een vraag van een deelnemer aan mijn online programma Goed Genoeg kwam ik daarom op het idee om deze podcast op te nemen.

Want één van de dingen die dit bijzondere nieuwe leven mogelijk gemaakt hebben, is dat ik veel beter ben gaan luisteren naar wat IK belangrijk vind. En dat ik me vooral veel minder zorgen ben gaan maken om wat anderen van mij vinden...

Iets waar ik een paar jaar geleden alleen maar van kon dromen. "Hoe laat je al die gedachten in godsnaam los? Ik ben de hele dag bezig met de meningen en verwachtingen van anderen, ik word er doodmoe van. Kon ik maar gewoon ontspannen en niet telkens nadenken over hoe anderen over mij denken..."

Herkenbaar? Luister dan snel naar deze podcast, waar ik precies vertel welke stappen ik heb gezet om deze verandering te kunnen maken:

 

Liefs,

Evelien


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *