Hoe je het jezelf 100x makkelijker kunt maken in je werk


Sinds een paar maanden loop ik rond lunchtijd een fijn rondje door een park bij mij in de buurt. Het maakt mijn hoofd leeg en ik doe nieuwe energie op voor de rest van de dag. (Ik zag mezelf vroeger als iemand die het liefst de hele dag binnen zit, maar hier komt langzaam verandering in!)

Zo ook laatst: ik was heerlijk aan het wandelen en zette een podcast aan van iemand die ik heel inspirerend vind. En wat hij zei, raakte me direct.

Door zijn boodschap werd me duidelijk hoe ik het mezelf (weer) onnodig moeilijk aan het maken was.

Ik heb hier direct actie op ondernomen en letterlijk binnen een paar minuten had ik minder werk op mijn bordje. Wát een opluchting!

Ik deel mijn tip graag met jou, wie weet kun jij ook wel wat tijdswinst & gemak gebruiken in je werk vandaag!

Heel veel luisterplezier!

Liefs,

Evelien

P.S.: Ik heb supertof nieuws: ik heb de komende week een paar plekjes vrij voor een gratis Breakthrough gesprek. Benieuwd wat er voor jou kan veranderen wanneer je je perfectionisme los zou laten? Meld je hier aan en wie weet kom jij in aanmerking voor zo’n tof gesprek!

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *