Foutje van €200 – internationale trein gemist


Ik neem je even mee terug in de tijd naar ruim een maand geleden…

Na een romantische semi-spontane kerst door te hebben gebracht met mijn nieuwe geliefde in Nederland, vertrokken wij samen met de internationale trein terug naar Berlijn.

Althans, dat was het plan.

In aflevering #140 van de Perfectionismepodcast deel ik een verhaal met je waar ik achteraf best wel hard om kan lachen, maar wat ik vroeger niet zo grappig zou hebben gevonden.

Ik maakte namelijk een vrij domme fout die me €200 kostte…

Ik kon op dat moment kiezen tussen twee verschillende opties om met mezelf om te gaan toen ik daarachter kwam (vet boos op mezelf worden of iets anders) en ik neem je mee in mijn aanpak op zo’n moment.

Evelien Bijl - De Perfectionismecoach · #140 Foutje van €200 - internationale trein gemist

Super tof als je met me wilt delen hoe jij gereageerd zou hebben in zo’n situatie. Welke les neem jij hieruit mee voor de volgende keer? Let me know!

Heel veel liefs,

Evelien

P.S: Ik wil nog iets onwijs leuks met je delen! Van 14 t/m 19 februari organiseer ik de Productief zonder Perfectionisme-challenge en ik denk dat je dit heel tof gaat vinden.

Je krijgt in de challenge 5 dagen iedere dag een mail met een uitdaging om je anders naar productiviteit te laten kijken. We sluiten de challenge af met een diepgaande masterclass waardoor je productief leert worden op een ontspannen manier. 

Meld je nu gratis aan via evelienbijl.nl/productief!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *