Een jaar offline – Interview met Johan van Houten


Een paar podcasts geleden vertelde ik over mijn digitale detox waarbij ik een maand lang minderde in mijn telefoongebruik. In deze nieuwe podcast interview ik Johan van Houten die een jaar lang geen internet en mobiel gebruikte.

Johan vertelt over zijn offline ervaringen en wat hij hieruit leerde. Want word je echt gelukkiger van een offline leven?

Oeh, en extra leuk: Johan schreef over zijn offline avontuur in zijn boek ‘366 dagen digiminderen’. Ik vond het een enorm inspirerend verhaal en – lucky you – Johan heeft besloten om maar liefst VIJF boeken weg te geven aan luisteraars van de perfectionismepodcast!

Ben jij benieuwd naar Johans verhaal en wil je één van de vijf boeken winnen? Laat dan voor morgen 12:00 een reactie achter onder mijn Instagrampost van vandaag (@evelien_bijl) waarin je vertelt hoe jij nadenkt over je on- en offline leven en waarom je Johans boek wil winnen.

Je vindt de podcast hier, veel luisterplezier!

Liefs,
Evelien

P.S. Foto door: Rachel Kirsten


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *