Doorslaan in persoonlijke ontwikkeling (+ mijn zorgen voor ’t moederschap)


Vroeger kon ik zo doorslaan in persoonlijke ontwikkeling, dat ik elk boek of artikel wilde lezen dat iemand aanraadde. 

Ik sloeg een beetje door in mijn drang om ALLES te leren wat ik maar kon om mezelf te ontwikkelen. (Even handjes omhoog voor wie dit herkent!)

Eerlijk gezegd werd ik daar niet per se blijer van. De ongelezen boeken stapelden zich op in mijn boekenkast en ik had altijd het geval dat ik ‘achterliep’.

Nu pak ik het totaal anders aan. En daarover vertel ik je alles in deze podcast.

Oh enne: voor iedereen die nadenkt over moeder (of vader) worden, is dit ook een hele interessante aflevering geworden. Ik ben hier super eerlijk over mijn kinderwens en hoe ik daar momenteel mee bezig ben.

Je kunt de podcast hier beluisteren:

 

Veel luisterplezier!

Liefs,

Evelien

P.S.: Mocht je benieuwd zijn naar het boek waar ik het in de podcast over heb en mijn andere boekentips, check dan www.doelgerichtecoaching.nl/boekentips. Hier heb ik een verzameling gemaakt van de boeken waar ik het meest aan heb gehad qua persoonlijke ontwikkeling.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *