Doorhollen of 3 minuten stilstaan?


Hoe goed luister jij naar je lichaam? Heb jij het meteen door als iets je veel energie kost? Of voel je het vaak pas achteraf wanneer je thuis op de bank neerploft? 

Soms zijn we zo druk bezig met alles wat er gedaan moet worden, dat we af en toe vergeten stil te staan bij hoe we ons voelen. We veranderen dan als het ware in een wandelend hoofd dat van alles wil doen, maar hierbij vergeten we soms de rest van ons lichaam. 

Het is natuurlijk super belangrijk om ook zo nu en dan bij jezelf in te checken hoe het nou echt gaat en om jezelf wat rust te gunnen. Een manier die ik zelf heel fijn vind om dit te doen is om even te mediteren.

En omdat ik weet dat je druk bent, heb ik een speciale meditatie van 3 minuten opgenomen die je altijd tussendoor kunt doen. Ik vertel je er meer over in de podcast van deze week.

Je luistert de podcast hier:

De losse 3-minuten check-in meditatie kun je hier beluisteren.

Ik ben heel benieuwd:

Wanneer heb jij voor het laatst even stilgestaan in plaats van door te hollen?

Ik zou het super leuk vinden als je dit met mij wilt delen!

Veel liefs,

Evelien

P.S.: Superlief als je wilt laten weten wat je van de podcast vindt door een review achter te laten op Spotify of Apple podcasts. Zo kunnen meer mensen de perfectionismepodcast vinden in de toekomst!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *