De zin en onzin van spiritualiteit


Ben jij geïnteresseerd in spiritualiteit? Of heb je daar juist helemaal niets mee?

Een tijd in mijn leven ben ik best wel spiritueel geweest. Ik verzamelde edelstenen omdat ik geloofde in hun geneeskrachtige werking en ik las boeken over wicca (natuurgodsdienst). Tot ik psychologie ging studeren. Vanaf dat moment geloofde ik alleen nog maar in wetenschappelijk aangetoonde zaken.. Maar een paar jaar later merkte ik dat ik van een puur rationeel wereldbeeld diep ongelukkig werd.

Ik zie veel mensen op Instagram nogal bolde claims doen over hoe je dingen kunt aantrekken in het leven. Je kunt daardoor soms bijna het idee krijgen dat het allemaal je eigen ‘schuld’ is als je leven niet 100% perfect is. Daar ben ik het niet mee eens. Daarom leek het me hoog tijd om wat tegengas te geven.

Deze podcast is de eerste van een tweeluik over spiritualiteit. In deze eerste aflevering neem ik je mee in mijn visie op spiritualiteit. Hoe kun je het zo inzetten dat het je leven verrijkt? Volgende week bespreek ik specifiek de law of attraction.

Je vindt de podcast hier:

Hoe denk jij over spiritualiteit? Is het iets waar jij kracht uit put of heb je er niks mee? Ik hoor het graag van je in een reactie hieronder, vind ik leuk!

Liefs,
Evelien

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *