De nummer 1 tip voor minder stress in de ochtend


Hoe zien jouw ochtenden er uit? Drink je lekker even rustig een theetje op de bank of is het opstaan, rennen, vliegen, duiken en weer doorgaan? Snel even je boterham erin proppen terwijl je je schoenen alvast aantrekt?

Is het voor jou vaker het tweede? No worries! 

Dat had ik vroeger ook altijd. Vanaf het moment dat ik wakker werd stond ik aan. De gedachten van alles wat die dag nog moest gebeuren schoten al door mijn hoofd en ik haastte me om maar zo snel mogelijk de deur uit te zijn. 

Vet stressvol! Als je zin hebt in een meer relaxte start van je dag, luister dan deze podcast.

Ik ben heel benieuwd:

Wat is jouw beste manier om met minder stress aan je dag te beginnen?

Veel succes!

Liefs,

Evelien

P.S.: Superlief als je wilt laten weten wat je van de podcast vindt door een review achter te laten op Spotify of Apple podcasts. Zo kunnen meer mensen de perfectionismepodcast vinden in de toekomst!


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *