De magische maandagvraag die alles verandert (ook op dinsdag t/m zondag)


Voel jij je vaak gejaagd? Ervaar je continu een gevoel van druk en moeten presteren? Voel je vaak de angst om niet goed genoeg te zijn? 

Dan is deze aflevering voor jou. Ik wil je een vraag stellen die jouw gevoel kan veranderen. Luister de aflevering hier:

Ik wil je één vraag stellen.

Welk ene ding kun jij vandaag doen om deze week tien keer zo gemakkelijk voor jezelf te maken?

Misschien voel je weerstand bij mijn vraag. Weet je het antwoord niet meteen. Sla je dicht. Denk je: ‘Dat weet ik niet, laat maar zitten.’

Ik wil je uitdagen om voorbij die weerstand te gaan en toch een moment bij de vraag stil te staan. Om wat dieper te graven en na te denken of er iets bij je opkomt.

Als ik me gejaagd en gestrest voel, is het vaak een teken voor me dat ik bijvoorbeeld naar mijn agenda mag kijken. Wat is essentieel en wat kan ik afzeggen of verzetten naar een later moment? Dat geeft mij al enorm veel lucht.

Het kan ook zijn dat je wat meer ruimte neemt tussen afspraken in, zodat je rust en tijd voor jezelf kunt nemen. Hoeveel makkelijker zou dat je leven maken?

Er kunnen nog honderdduizend antwoorden op die ene vraag in je opkomen. Ik ben heel benieuwd wat er bij jou opkomt. Hoe jij je week tien keer zo gemakkelijk kunt maken.

Laat je het me weten? Stuur me een DM op Instagram.

Liefs,

Evelien

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *