Chiller omgaan met het huishouden


Stel, je komt thuis na een dag hard werken. Eigenlijk ben je best moe en eraan toe om gewoon lekker te ontspannen. Maar; de was moet nog worden opgevouwen, de keuken is een bende en die rommel in de gang moet je eigenlijk echt even opruimen. Wat doe je dan?

Voor mij is de keuze tussen op de bank ploffen en huishoudelijke klusjes snel gemaakt. Ikzelf vind rust altijd veel belangrijker dan de staat waarin mijn huis verkeert, haha.

Maar ik weet dat heel veel perfectionisten hier wél mee worstelen. Dat het huishouden vaak ten koste gaat van de rust die je eigenlijk zo hard nodig hebt.

 

 

Kimberley Storm is iemand die heel lang ook altijd maar nuttig bezig wilde zijn in huis. Zij deed mee aan mijn online programma Goed Genoeg. Dit is één van de dingen geweest die haar heel erg heeft geholpen om zichzelf veel meer rust te gunnen en ontspannen om te gaan met het huishouden.

Ik vroeg haar naar de tips die voor haar écht het verschil hebben gemaakt. In deze podcast vertelt ze hoe het haar is gelukt om zonder schuldgevoel te chillen, zonder dat het thuis één grote bende wordt.

Je kunt Kimberley volgen op haar Instagramaccount @kimberleyamystorm, waar ze regelmatig tips deelt voor meer rust in je leven!

En extra leuk: ze gaat één iemand gratis 1-op-1 begeleiden naar een leven met meer rust, door te leren hoe je (huishoud)taken beter kunt structuren en zonder schuldgevoel kunt ontspannen.

Wow, als dat geen geweldig aanbod is! In de podcast hoor je hoe je hiervoor in aanmerking kunt komen. Heel veel luisterplezier!

Liefs,

Evelien

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *