Boekentips


Ik krijg vaak de vraag wat mijn favoriete boeken zijn voor perfectionisten, dus leek het me handig om hier een pagina voor aan te maken.

Voel me wel een beetje Oprah Winfrey nu hoor! 😉 (Gelukkig is het altijd mijn droom geweest om Oprah te zijn, dus dat komt goed uit)

 

Goed Genoeg - 50 tips om je perfectionisme los te laten

Mijn eigen boek mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken 😉 Hier de promotekst: 

"Ben je bang om niet goed genoeg te zijn?

Denk je dat je geen last hebt van perfectionisme omdat je absoluut niet perfect bent? Of denk je misschien dat een beetje perfectionisme juist goed is? Lees dan vooral dit boek!

In 'Goed Genoeg - 50 tips om je perfectionisme los te laten', leer je aan de hand van 5 simpele stappen hoe je minder streng voor jezelf wordt.

Evelien Bijl, de perfectionismecoach, geeft je antwoord op de volgende vragen (en meer)

  • Hoe maak ik me minder zorgen om wat anderen van me vinden?
  • Hoe kan ik minder hard werken en betere resultaten halen?
  • Wat kan ik doen wanneer ik me onzeker of gestrest voel?
  • Hoe laat ik onnodig schuldgevoel los?
  • Hoe kan ik een betrokken vriend(in), familielid en/of collega zijn zónder mijn eigen grenzen over te gaan?

Dit is geen leesboek, maar een boek vol concrete tips die je helpen om je leven te leiden zoals jij dat wilt. Ook als je het nu spannend vindt om je perfectionisme los te laten, helpt Evelien je erdoorheen.

Ontdek de simpele aanpak om het vervelende patroon van jouw perfectionisme te doorbreken. Goed is goed genoeg.

Inclusief gratis minicursus Perfectionisme loslaten.

Te bestellen in paperback (€21,99) of eBook (€9,99). 

Playing Big

Het nummer 1 boek dat mijn leven veranderd heeft. Dit leert je om stappen te durven zetten, óók als je het spannend vindt. Heeft er bij mij mede voor gezorgd dat ik ben begonnen met het opzetten van mijn eigen bedrijf.

Anxious Kids, Anxious Parents

Boek geschreven door 2 psychologen met hele duidelijke stappen om minder last te krijgen van angst. Ook tof om te lezen als je geen kinderen hebt. De belangrijkste les die ik hieruit leerde, was hoe ik juist door mijn angst uit de weg te gaan, het alleen maar erger maakte. Luister hier naar de podcast die ik opnam over dit boek.


 

The Artist's Way

Gaat niet zozeer over perfectionisme, maar heeft wel veel voor me betekend. Door dit boek leerde ik om weer creatief bezig te zijn en dat maakt me stiekem heel gelukkig. Luister hier naar de podcast die ik opnam over dit boek.

Groots & meeslepend leven, een ode aan de dagelijkse sleur

I LOVE Lou Niestadt! Zij is mijn grootste inspiratiebron als het gaat om het leiden van een simpel leven vol voldoening. Of, zoals ze zelf zo mooi zegt: een leven op blote voeten. Het bijzondere aan dit boek is dat ze het volledig zelf geïllustreerd & met de hand geschreven heeft. Waardoor je ook soms kleine foutjes ziet, waar ze zelf hilarische teksten bij zet. Het ultieme voorbeeld van dat iets niet perfect hoeft te zijn om toch heel erg te inspireren!  

Heb je mijn gratis eBook al gedownload?

Hierin vertel ik je hoe ik erachter kwam dat ik beter moest worden in het aangeven van mijn grenzen. En welke stappen je kunt nemen om dit makkelijker te doen. Want veel perfectionisten worstelen hier ontzettend mee!

Klik hier om het eBook gratis aan te vragen.

* Goed om te weten: de linkjes naar Bol.com-boeken zijn affiliatelinks. Dat betekent dat ik een klein deel van het aankoopbedrag ontvang (jij betaalt niet meer hierdoor). Hiermee maak je het mogelijk dat ik gratis content blijf maken, zoals het opnemen van mijn wekelijkse podcast, dus alvast bedankt voor je support!