Angst of liefde


Happy New Year! ⭐

Ik wil heel graag een korte podcast met je delen, want ik kreeg zo’n mooi inzicht.

Een vriendin van mij had twee onwijs heftige ervaringen op papier gezet. Ik mocht deze lezen en dit was voor mij een goede reminder om stil te staan bij en te kijken naar de keuzes die ik maak in mijn leven.

En de vraag die bij me opkwam en die ik ook graag aan jou stel, is:

“Maak jij vooral keuzes uit liefde? Of maakt jij de meeste van jouw keuzes gebaseerd op angst?”

In aflevering #136 van de Perfectionismepodcast ontdek je hoe je erachter komt of je keuzes maakt uit liefde of uit angst en hoe je dit vervolgens kunt beïnvloeden.

Evelien Bijl - De Perfectionismecoach · #136 Angst of liefde

Ik ben heel benieuwd wat deze aflevering bij jou losmaakt. Laat het me vooral weten, bijvoorbeeld via Instagram!

Heel veel liefs,

Evelien

P.S: Dit is de laatste week dat je nog kunt instromen in The Edge, mijn gloednieuwe programma voor mensen die een F*cking Fantastisch leven willen leiden. Op 10 januari gaan we samen van start! Er zijn nog maar een paar plekjes vrij voor een 1-op-1 gesprek met mij.

Neem een kijkje op de salespage als jij ook het gevoel hebt dat je je eigen verlangens graag serieuzer wilt nemen, maar je merkt dat iets je nog tegenhoudt!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *