6 redenen waarom een online programma NIET geschikt is voor jou


Een tijdje geleden had ik een meet-up met zes deelnemers van Goed Genoeg. Een van de deelnemers vertelde toen hoe prettig ze het vond dat ik zo eerlijk was geweest over dat mijn mijn programma niet voor iedereen geschikt is. 

Dit klopt helemaal, ik ben graag eerlijk over voor wie Goed-Genoeg wel werkt en voor wie niet. 

In het verleden heb ik wel eens geprobeerd om iemand te overtuigen die zelf nog erg twijfelde maar al gauw merkte ik dat dit niet lekker werkte. Vanaf dat moment heb ik besloten dat ik het liefst deelnemers heb die er 100% zelf voor hebben gekozen en er helemaal voor gaan.

Misschien denk jij ook weleens na over wel of niet meedoen aan een online programma (of dat nou Goed Genoeg is of iets heel anders). In deze podcast vertel ik je super eerlijk wanneer een online programma NIET geschikt is voor jou.

Je vindt de podcast hier:

Liefs,

Evelien


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *