5 Vragen om te ontdekken waaróm je zo druk bent


Als jij iemand bent die bijna altijd druk is en dat patroon niet echt kan doorbreken, dan is deze video zeker de moeite waard om te kijken.

Een aantal jaar geleden ben ik erachter gekomen dat druk zijn een masker kan zijn voor iets onderliggends. Ik was druk omdat ik dan mezelf niet kon verwijten niet genoeg te doen aan mijn dromen. Ik was druk omdat anderen me dan nooit konden verwijten ‘lui’ te zijn, of niet genoeg te doen. Ik was druk omdat ik bang was na te denken over wat ik nou echt wilde, want zodra ik dat deed raakte ik in paniek. Ik had geen idee.

Net zo kan voor jou druk zijn weer iets anders maskeren. Pas toen ik aan de slag ging met een coach, kwam ik erachter wat er onder dat druk zijn allemaal schuil ging. Wat er onder al die regels allemaal aan ambities en verlangens en wensen zat. En dit heeft er zeker voor gezorgd dat ik vandaag hier sta en dit verhaal durf te vertellen. En echt durf te gaan voor mijn droom van een eigen bedrijf.


Download de self-assessment met 5 vragen om erachter te komen waarom jij zo druk bent hier.

Ik ben heel benieuwd of je dit patroon herkent van druk zijn om iets te maskeren! Deel je antwoord in de besloten Facebookgroep. Ik hoor graag van je!

BewarenBewaren