3 Lessen die ik leer door het schrijven van een boek


Heb jij dromen? Dingen die je ooit graag nog zou willen doen of bereiken?

Al een jaar of 3 droom ik over het schrijven van een boek. Stiekem bleef ik die droom uitstellen tot ‘later’ omdat ik het idee had dat ik er nog niet klaar voor was. Tot ik uit eten ging met een vriendin (toen dat nog mocht) en ik mezelf dat hoorde zeggen. Ineens drong tot me door dat ik vooral mezelf tegenhield!

Fast forward naar een paar maanden verder: mijn manuscript is inmiddels af en dat boek komt er (de planning is eind maart)! Als je het leuk vindt, kun je je hier aanmelden voor de wachtlijst. zodat je een verrassing krijgt wanneer je mijn boek bestelt.

Ook heb ik een podcast voor je opgenomen met daarin 3 lessen die ik leerde tijdens het schrijven van mijn boek. (Ik nam hem al een tijdje geleden op, toen het boek nog niet helemaal af was). 

Deze aflevering is niet alleen geschikt voor mensen die een boek willen schrijven! 

Tipje van de sluier: ik heb het over productiviteit, over het jezelf niet te moeilijk maken en over het waarmaken van je dromen.

Luister de podcast hier:

Welke les in de podcast komt bij jou het meest binnen? En had je hier wat aan? Laat het me weten in een reactie op deze mail!

Veel luisterplezier!

Liefs,

Evelien

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *